ZATVORI ✕
Pošaljite nam poruku!
Ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i informacije u vezi sa boravkom u Hotelu BISER. Rezervišite smeštaj u Kruševcu već danas!

HOTEL BISER

Biser među hotelima u Kruševcu!

Biser je pravo ime za elegantni objekat koji je smešten na korak od centra Kruševca, nadomak srednjevekovnog Lazarevog grada a pod senkom Bagdale.

Svojim položajem, otmeno i moderno opremljenim apartmanima i sobama, Hotel BISER Vam nudi udoban smeštaj bilo da ste u Kruševcu radi posla ili radi odmora.

Naš cilj je da nam dođete ponovo!

Hotel BISER ima kapacitet od 3 apartmana i 12 dvokrevetnih soba, čiji su otmeni enterijeri i savremena oprema pogodni kako za boravak poslovnih ljudi tako i za porodični smeštaj.

Naš hotel se nalazi u istorijskom i poslovnom centru grada Kruševca, u Kosovskoj ulici, koja povezuje srednjovekovni Lazarev grad sa poslovnom BID zonom i zelenom oazom parka Bagdala.

Hotel BISER Vam nudi sledeće usluge

Prenoćište sa doručkom   |   Parking mesta sa video nadzorom   |   Dnevni odmor   |   Besplatan Wi-Fi i optički internet   |   Kafe bar   |   Letnja bašta

Kontaktirajte nas!

Ljubazno osoblje našeg hotela Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i informacije u vezi sa boravkom u Hotelu BISER. Rezervišite smeštaj u Kruševcu kod nas!

Tel. brojevi

+381 37/421-606

+381 37/421-610

E-mail adresa

info@hotelbiser.rs

Kontakt